Verzenden

Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk te verzenden, dit is meestal binnen 2 werkdagen.

Verzenden via PostNL Pakketpunt is bij ons natuurlijk mogelijk (enkel voor Nederland). Vul bij adres je eigen adres in en bij extra informatie naar welk pakketpunt je het pakket verstuurd wilt. Vul je niets in bij extra informatie, dan gaat het pakket automatisch naar het dichtstbijzijnde pakketpunt.

Overdag niet aanwezig en wil je het pakket 's-avonds ontvangen? Vink bij afrekenen PostNL Avond aan (enkel mogelijk voor Nederland). Het pakket wordt dan op werkdagen tussen 17:30 en 22:00 bezorgd.

Heeft je bestelling spoed of heb je een speciaal verzoek? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Verzendkosten binnen Nederland zijn €6,95. Bij bestellingen boven de €100 zijn de verzendkosten gratis.

Verzendkosten naar België en Duitsland zijn €8,95.

Verzendkosten naar overige landen zijn wisselend per land. Voor vragen neem contact met ons op via het contactformulier.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verlate levering te wijten aan PostNL, de datum van aanname door PostNL zoals staat op de Track&Trace-code is onze datum van verzending.

Ruilen

Indien de maat niet goed aansluit kun je het product ruilen voor een grotere dan wel kleinere maat indien aanwezig. Is hetzelfde product niet meer aanwezig in de maat die je zoekt, kan het product worden omgeruild voor een ander product.

Retourneren

Indien je het product terug wil sturen, kan dit zonder opgaaf van reden binnen 14 dagen na ontvangst van het product. U kunt contact met ons opnemen via het contactformulier, wij proberen binnen 24 uur te reageren. Het product dient in de originele verpakking(indien mogelijk) en in originele staat zonder schade of geuren binnen 14 dagen na ontvangst terug te keren bij ons.

Indien je het product wil retourneren krijg je, nadat wij het product in originele staat ontvangen hebben, zo snel mogelijk, dan wel binnen 14 dagen, het aankoopbedrag van het product teruggestort.

Verzendkosten Retourneren en Ruilen

Bij het retourneren van het product komt het terugsturen voor rekening van de klant.

Indien je het product wil ruilen wordt het nieuwe product, nadat wij het eerder gekochte product in originele staat ontvangen hebben, zo snel mogelijk opgestuurd. Het terugsturen van het eerder gekochte product komt voor rekening van de klant, het nieuwe product wordt op onze kosten opgestuurd.